Bérletvásárlás


Párizsi Randevú - Dinner Show 2019.12.20.

Bérlethez tartozó előadások
Dec. 20.
P, 19:00
Párizsi randevú – asztalfoglalás Somossy Szalon

Dec. 20.
P, 20:30
Párizsi randevú - Volt egyszer egy Moulin Rouge Kálmán Imre Teátrum

Párizsi Randevú - Dinner Show 2019.12.20.

becsült lejárati idő:
00:00

Szabad-kombinált bérlet vásárlása

Tisztelt Látogatónk! Az Ön által választott bérlethez tartozó előadásokat különböző nézőtereken játsszák. Minden nézőtéren kijelölheti, hogy hol szeretne ülni. Első lépésben az első nézőtéren válassza ki ülőhelyeit. A nézőtér neve alatt megjelenő ikonokkal jelöljük, hogy mennyi széket választott. Miután kiválasztotta a székeket, nyomja meg a "következő" gombot, így a következő nézőtéren is kiválaszthatja a megfelelő ülőhelyeket. Minden nézőtéren u.annyi helyet kell kijelölnie. A nézőtér alatt megjelenő ikonok jelzik, hogy mennyi helyet kell még választania. Minden nézőtéren 5 perc áll rendelkezésére a helyek megjelölésére. A nézőterek között visszafelé nem tud lépni. Amennyiben módosítani szeretné a korábban kijelölt székeket, kérjük, tegye kosárba a kiválasztott bérleteket, majd törölje a teljes kosarat. Ezek után ismét az első nézőtéren kezdheti a helyek kiválasztását.

Választott előadás:

Kérjük, válasszon időpontot:


Navigáció


Árkategóriák


 • Nem elérhető helyek
 • Ön által választott helyek

Válassza ki ülőhelyét!


Kérem várjon!...

A párizsi Moulin Rouge-ban játszódik a Budapesti Operettszínház új produkciója, amely a hajdani pesti Moulin Rouge-ban kap helyet. A nyolcvanas évek rendszerváltás előtti, szürke valóságából a nézőket a fény városába repítő régi szerelem története keveredik majd a mulatók csillogó, szabad világával. Előadásunk a gasztronómia és a minőségi szórakoztatás találkozása az igazi francia életérzés jegyében, ahol a nézők mesterszakácsok négyfogásos, pazar vacsoráját élvezhetik, miközben a párizsi Moulin Rouge világhírű cirkuszművészei teszik felejthetetlenné az estét.

VIP*: ültetett négyfogásos exkluzív vacsora a teátrum különteremben, a Somossy szalonban; Welcome drink; korlátlan alkoholmentes italfogyasztás az este ideje alatt (üdítő, ásványvíz, kávé); az előadás szünetben sós-édes aprósütemények.

*A vacsora 19 órakor kezdődik.

A kulináris élményt HARMATH CSABA gasztronómiai és borszakértő ajánlásával kínáljuk.

Harmath Csaba gasztronómus, több  étterem, rendezvény, esemény szakértője. A vendéglátás szeretetét Lyonban, Franciaországban alapozta meg, de élt Marokkóban is, és rengeteget utazik mind a mai napig gasztronómiai célból. Az ételek szeretete mellett, hamar ráébredt arra, hogy a jó étel párja a jó bor, ezért beiratkozott a londoni székhelyű Wine & Spirit Education Trust (WSET) diplomakurzusára. A Pannon Gasztronómiai Akadémia és a Bocuse d’Or Hungary alapító tagja, a Borkollégium oktatója, a Budapest Aréna első 8 évében a létesítmény F&B szolgáltatója, gasztronómia tanácsadó és borszakértő. Ugyanakkor műfordító és szaklektorként, s néha a képernyőn is dolgozik a TvPaprika csatornának, étteremkritikái, írásai sok hazai magazinban jelennek meg.

Számos étterem, rendezvény, esemény kialakításának, megálmodásának és működtetésének részese gasztroszakmai tanácsadóként:

 • Costes
 • Baldaszti’s éttermek
 • Gusteau Kulináris Élményműhely, Mád
 • Bonne Chance, Bázarekettye
 • Terminal
 • St. Andrea
 • Halászbástya
 • House of Hungary, Rio de Janeiro, 2016 Olimpiai Játékok - F&B igazgató
 • HunGastry vendégséf, Brüsszel
 • World Gourmet Summit vendégséf, Szingapúr
 • Yext Cooking Roadshow Worldwide, projektvezető

 

 

X