művész


Labancz Lilla

Labancz Lilla

Labancz Lilla  magyar színésznő, modell, műsorvezető.

Labancz Lilla 1986 márciusában látta meg a napvilágot. Kiskorában sportolt, 5 évig úszott, bár végül a színészkedésben és a modellkedésben érezte inkább otthon magát. A Gór Nagy Mária színi tanodába járt. A Színművészeti Egyetemre állítólag ''gyerekes arca'' miatt…

 Tovább

Aktuális programok


Jelenleg nincs futó program!

Labancz Lilla  magyar színésznő, modell, műsorvezető.

Labancz Lilla 1986 márciusában látta meg a napvilágot. Kiskorában sportolt, 5 évig úszott, bár végül a színészkedésben és a modellkedésben érezte inkább otthon magát. A Gór Nagy Mária színi tanodába járt. A Színművészeti Egyetemre állítólag ''gyerekes arca'' miatt nem vették fel. Karrierje kezdetén vendégszerepeket vállalt. Első szerepeit a Kisvárosban és a négyes pálya című sorozatokban kapta. Később szerepelt még a Presszó, a Zsaruvér és Csigavér, valamint a Barátok közt című sorozatokban is. 2009-ben jött el a nagy áttörés Lilla számára, ugyanis ő kapta meg a főszerepet az Álom.net című magyar vígjátékban. Ugyanekkor szerepelt még a Tűzvonalban és a Diplomatavadász című sorozatokban is. Aztán 2010-ben az USA-ba költözött. Kint elvégezte a New York-i filmakadémiát, ahol színészi szakra járt. Ezután 2013-ban egy nagyobb mellékszerepet kapott egy amerikai produkcióban Danny Trejo oldalán.

Felnőtt Színház - Alessandro Capone - Rosario Galli : Nő a tét

Felnőtt Színház - Alessandro Capone - Rosario Galli : Nő a tét

Csili Művelődési Központ
  • Giulia
Nő a tét

Nő a tét

Szigetszentmiklós Városi Könyvtár és Közösségi Ház
  • Színész
NŐ A TÉT! - Ráadás előadás

NŐ A TÉT! - Ráadás előadás

Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központ
  • Yvonne

Ajánlataink


Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!A Budapesti Operettszínház fenntartója a Magyar Állam, irányító szerve az Emberi Erőforrások Minisztériuma (EMMI)

X