művész


dely

dely

Született: domonkos(domi)

1981-ben születtem. Édesapám és édesanyám is zenélt. Édesapám trombitatanár, ma zeneiskolai igazgató. Valószínűleg ezek a szálak vezettek a zene szeretetéhez. Egy budapesti ének-zene tagozatos iskolába jártam, ott zongorázni, majd dobolni tanultam. Botond Gyula és Martonosi György ütőtanáraim kezei alatt döntöttem el, hogy zenész leszek. Onnan sima gimibe mentem (kettőbe…

 Tovább

Aktuális programok


Jelenleg nincs futó program!

1981-ben születtem. Édesapám és édesanyám is zenélt. Édesapám trombitatanár, ma zeneiskolai igazgató. Valószínűleg ezek a szálak vezettek a zene szeretetéhez. Egy budapesti ének-zene tagozatos iskolába jártam, ott zongorázni, majd dobolni tanultam. Botond Gyula és Martonosi György ütőtanáraim kezei alatt döntöttem el, hogy zenész leszek. Onnan sima gimibe mentem (kettőbe is, mert az elsőből el kellett jönnöm a töri tanárom miatt!). Igen sokat köszönhetek általános iskolai és gimnáziumi énektanáraimnak is. Az ő szárnyuk alatt közel 13 éve, folyamatosan énekeltem különböző kórusokban. Érettségi után végeztem el a gyógyszertári asszisztensi szakot, szintén Pesten. Édesanyám gyógyszerész, innen jött a választás.

Mindig is zenész (dobos) akartam lenni, de nem volt vele szerencsém. Az éneklés mindig másodlagos volt. Mára ez megfordult, sőt már csak hobbi szinten dobolgatok, énekelni viszont nagyon szeretek. Ütőhangszereken csak magamtól tanulgattam.

Mint dobos, próbálkoztam több zenekarban ( A kert, Rázene fúvószenekar, Szent László Gimnázium zenei stúdiója stb�) Ezek közül van, ahol a mai napig játszom. Énekelni az ifjú zenebarátok kórusában énekelek, Ugrin Gábor vezetésével.

Jamie-vel Borlai Gergőn keresztül ismerkedtem meg. Jamie és Robi zenekarában 2002. áprilisától játszom, és mióta bekerültem, életem legszebb napjait töltöm. Minden zenésznek kívánom, hogy bekerüljön egy olyan zenekarba, ahol úgy érzi magát zenésztársaival, mint én!

Für Anikó estje

Für Anikó estje

Bárka Színház Nonprofit Kft.
  • perkál

Ajánlataink


Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



A Budapesti Operettszínház fenntartója a Magyar Állam, irányító szerve az Emberi Erőforrások Minisztériuma (EMMI)

X