Program


zzRebecca
9

zzRebecca

A rejtélyes mese legelső bemutatójára 2006-ban, Bécsben került sor, 2010-ben pedig elfoglalta méltó helyét a Budapesti Operettszínház színpadán, ahol azóta is töretlen sikernek örvend.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. január 6. hétfő, 17:00

Rebecca – A Manderley-ház asszonya

Daphne du Maurier 1938-ban írt A Manderley-ház asszonya című könyvének sikeréhez nagyban hozzájárult, hogy később maga Alfred Hitchcock vitte filmvászonra. A lebilincselő, már-már krimiszerű regény történetének musical-formába öntésével régi terve vált valóra a Grammy-díjas Lévay Szilveszternek és állandó szerzőtársának, Michael Kunzének is. A történetet a musicalben a főszereplő naiva, „Én” elmesélésében ismerhetjük meg. A fiatal nő egy Côte d'Azur-i szállodában ismerkedik meg Lord Maxim de Winterrel, akinek felesége, Rebecca rejtélyes módon vesztette életét. Az udvarlás után ő lesz a második Mrs. de Winter, és férjével annak vidéki otthonába, a legendás Manderleybe költözik, melyet az első pillanattól ridegnek, barátságtalannak lát. Ráadásul nyomasztó súllyal nehezedik rá az első Mrs. de Winter emléke, aki jelen van a ház minden tárgyában, szegletében, de legfőképp Mrs. Danvers, a házvezetőnő gondolataiban. Az új úrnő úgy érzi, Mrs. Danvers figyeli minden lépését, és állandó gyanakvással, rosszindulattal veszi körül. Férje, Maxim is egyre megközelíthetetlenebbnek tűnik számára sötét emlékekkel teli otthonában. A helyzet még tovább romlik, amikor megtalálják a vízbe fúlt Rebecca holttestét, és újból vizsgálni kezdik az asszony halálának körülményeit.
A rejtélyes mese legelső bemutatójára 2006-ban, Bécsben került sor, 2010-ben pedig elfoglalta méltó helyét a Budapesti Operettszínház színpadán, ahol azóta is töretlen sikernek örvend.

Színpadraállítási jogok világszerte: VBW International GmbH
A Rebecca című darabot Magyarországon a Pentaton Koncert- és Művészügynökség képviseli.

Közreműködik: a Musical Együttes és a Színház Zenekara, Bakos Vera, Fa Géza, Kapeller Anasztázia, Marton Lajos, Meszter Ervin, Szabó Barna.

Ajánlatunk


Musicalmesék a Budapesti Operettszínházban 4-99 éves korig!

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

Ajánló


Az abszurd közegben megelevenedő mese Don Quijotéról, a búsképű lovagról szól, aki addig álmodozott egy szebb és jobb világról, amíg…

A Huszka Jenő nagyszerű slágereivel dús operett-álma a szenvedély és a komikum végletes formái közé vezet - egy meglehetősen szűk,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



A Budapesti Operettszínház fenntartója a Magyar Állam, irányító szerve az Emberi Erőforrások Minisztériuma (EMMI)

X