Program


zzKét díva rendel

zzKét díva rendel

A Kálmán Imre Teátrum műsorán az operett, opera és musical produkciók - mint a Csárdáskirálynő 1917-es Broadway változata, a Riviera girl vagy a Kreatív kapcsolatok című kortárs opera - mellett májusban és júniusban egy, a legszebb orfeumi hagyományokat megidéző programsorozattal várjuk Önöket.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. május 13. szombat, 19:30

Felelevenítjük a Nagymező utca 17. legfényesebb időszakait, amikor a kor nagyszerű színészei, zenészei és humoristái szórakoztatták egyedi, és mindig színvonalas műsorukkal a Pesti Broadway közönségét. Az Orfeum Fesztivál keretében a Budapesti Operettszínház sztárjai csábítják majd a nézőket a műfajok közötti könnyed kalandozásra egy-egy izgalmas műsorral.

Két díva rendel című estünk során Janza Kata és Szulák Andrea a bárzene utolsó mohikánjával, Fűzy Gáborral közösen adnak rendhagyó kívánságműsort, amelyben a dívaság mibenlétéről és a művészvilágról szóló anekdoták épp úgy helyet kapnak majd, mint a szebbnél szebb dallamok. Főpincérként Nacsa Olivér csatlakozik a trióhoz, aki a sztorik és a megrendelt dalok szervírozásában segédkezik, humorral ízesíti, és azon melegében tálalja azokat. A hamisítatlan orfeumi hangulat garantált, a műsor pedig - ne feledjék - Önöktől függ!

Ajánlatunk


Adott egy nő. Adott egy férfi. Van gyerek - szám szerint hét. Adott egy hotelszoba. Adott a házasság köteléke is. Csak épp nem egymással.

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

A történetből megtudhatjuk, hogy hol lakik a jóságos Hétfejű Tündér, érdemes-e jónak lenni, és egymásra találhatnak-e azok, akiket maga a Százarcú Boszorkány átkozott meg, a kacsakirály és a kacsa-királykisasszony tanulságos históriájából pedig az is kiderül, hogy az önzetlen szeretet csodákra képes.

Ajánló


A Huszka Jenő nagyszerű slágereivel dús operett-álma a szenvedély és a komikum végletes formái közé vezet - egy meglehetősen szűk,…

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



A Budapesti Operettszínház fenntartója a Magyar Állam, irányító szerve az Emberi Erőforrások Minisztériuma (EMMI)

X