Program


zzEGY majdnem KOMPLETT SZTÁR - Nádasi Veronika estje

zzEGY majdnem KOMPLETT SZTÁR - Nádasi Veronika estje

Nádasi Veronika koncertje


 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. március 27. kedd, 19:30

Dada, Zsuzsanna testvér, Mammy - Nádasi Veronikát már jól ismerjük - többek között - ezekből a szerepekből is. De kicsoda Ő valójában?

Első élőzenekaros koncertjén az ismert dalok mellett zenei különlegességek is elhangzanak majd, melyek rengeteg újdonságot és meglepetést tartogatnak a musical műfaj kedvelőinek. Néhány dal erejéig vendégül látja az esten egyetemi osztálytársát, Peller Annát is.

 A koncert apropója a pályán eltöltött 20 év. Mert “ha viccet mond, poént nem ront", és bár egy kicsit szabálytalan, de Önöktől majd tapsot vár egy (majdnem) komplett sztár!

Ajánlatunk


A musical zenéje sokféle műfajból merít, igazán színes, magával ragadó hangzásvilágot teremtve, több igazi sláger is felcsendül a darabban.

Adott egy nő. Adott egy férfi. Van gyerek - szám szerint hét. Adott egy hotelszoba. Adott a házasság köteléke is. Csak épp nem egymással.

A történetből megtudhatjuk, hogy hol lakik a jóságos Hétfejű Tündér, érdemes-e jónak lenni, és egymásra találhatnak-e azok, akiket maga a Százarcú Boszorkány átkozott meg, a kacsakirály és a kacsa-királykisasszony tanulságos históriájából pedig az is kiderül, hogy az önzetlen szeretet csodákra képes.

Ajánló


A Huszka Jenő nagyszerű slágereivel dús operett-álma a szenvedély és a komikum végletes formái közé vezet - egy meglehetősen szűk,…

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan…

Musicalmesék a Budapesti Operettszínházban 4-99 éves korig!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



A Budapesti Operettszínház fenntartója a Magyar Állam, irányító szerve az Emberi Erőforrások Minisztériuma (EMMI)

X