Program


zzEGY majdnem KOMPLETT SZTÁR - Nádasi Veronika estje

zzEGY majdnem KOMPLETT SZTÁR - Nádasi Veronika estje

Nádasi Veronika koncertje


 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. március 27. kedd, 19:30

Dada, Zsuzsanna testvér, Mammy - Nádasi Veronikát már jól ismerjük - többek között - ezekből a szerepekből is. De kicsoda Ő valójában?

Első élőzenekaros koncertjén az ismert dalok mellett zenei különlegességek is elhangzanak majd, melyek rengeteg újdonságot és meglepetést tartogatnak a musical műfaj kedvelőinek. Néhány dal erejéig vendégül látja az esten egyetemi osztálytársát, Peller Annát is.

 A koncert apropója a pályán eltöltött 20 év. Mert “ha viccet mond, poént nem ront", és bár egy kicsit szabálytalan, de Önöktől majd tapsot vár egy (majdnem) komplett sztár!

Ajánlatunk


Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

A musical zenéje sokféle műfajból merít, igazán színes, magával ragadó hangzásvilágot teremtve, több igazi sláger is felcsendül a darabban.

Ajánló


A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival,…

Adott egy nő. Adott egy férfi. Van gyerek - szám szerint hét. Adott egy hotelszoba. Adott a házasság köteléke is.…

A Huszka Jenő nagyszerű slágereivel dús operett-álma a szenvedély és a komikum végletes formái közé vezet - egy meglehetősen szűk,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



A Budapesti Operettszínház fenntartója a Magyar Állam, irányító szerve az Emberi Erőforrások Minisztériuma (EMMI)

X